Двох постраждалих від російського удару по «Новій пошті» виписали з лікарні у Харкові

Фото: Харків Times

Сьогодні, 24 жовтня, з лікарні виписані двоє з постраждалих від російського ракетного удару по інноваційному терміналу «Нової пошти» в селищі Коротич під Харковом 21 жовтня. Під наглядом лікарів ще залишаються 14 людей.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

«Двох пацієнтів, які мали неважкі поранення, виписано з хірургічного відділення. На сьогодні в хірургії перебуває 6 поранених і 1 – у травматологічному відділенні», – йдеться у повідомленні.

Семеро поранених все ще перебувають у тяжкому стані, двоє з них – «вкрай тяжкі», на апаратах ШВЛ.

У лікарні залишаються 14 постраждалих, всі вони — чоловіки від 19 до 48 років. В основному люди отримали поранення грудної та черевної порожнин, а також кінцівок.

Як повідомляв Харків Times, родини шести загиблих співробітників інноваційного терміналу «Нової пошти» у селищі Коротич під Харковом, по якому 21 жовтня вдарила російська С-300 з бєлгорода, отримають допомогу від компанії. Також «Нова пошта» оплачує лікування всіх поранених.

Під час ракетного удару росії 21 жовтня по терміналу “Нової пошти” загинули шестеро працівників компанії. Наймолодшому з загиблих – 21 рік, найстаршому – 31.